Türkiye'de bütçe konut satın almanın artıları ve eksileri

Türkiye, her zevke ve bütçeye uygun çok geniş bir gayrimenkul yelpazesine sahiptir. Genişliği ve güzelliği ile şaşırtan gerçekten kraliyet villaları, lüks çatı katları, lüks apartmanlar ve dubleksler var. Ancak, herkes böyle bir gayrimenkul satın alamaz. Bu nedenle 1+1 ve 2+1 yerleşim planlarına sahip küçük ve şirin daireler artık büyük talep görüyor.
Türkiye'de Ekonomik Ev Satın Alma Artıları
- Tek seferlik ödeme imkanı
- Düşük vergiler ve konut ve toplumsal hizmetlerin maliyeti
- Geleceğe güven
- Pasif gelir elde etmek. Örneğin turistlere küçük bir daire kiralamak ve bunun için pasif gelir elde etmek daha kolaydır. Pek çoğu, yaşamak için ikinci bir daire varsa, elbette bunu yapıyor.
- Her zaman kişisel bir finansal yastık için harika bir seçenek.
Türkiye'de Ekonomik Ev Satın Alma Eksileri
 - Küçük alan. Yine de, çoğu durumda ucuz gayrimenkul, küçük bir apartman dairesidir.
- Kalite. Türkiye'de inşaat kalitesi artık en iyi seviyede. Birçok düzenleme ve devlet standardı geliştirilmiştir. Küçük ama yeni bir daire satın alırken kalite konusunda endişelenmenize gerek yok. Ama her zaman böyle değildi. Ve yedi yıldan daha eski ikincil konutlardan bahsediyorsak, bazı sorunlar olabilir ve bu tür gayrimenkulleri seçerken çok dikkatli olmalısınız.
- Vatandaşlık almanın imkansızlığı. Artık birçok yabancı vatandaş vatandaşlık almak için Türkiye'de gayrimenkul satın alıyor. Konut bedeli 250 bin dolar ve üzeri ise beş yıl beklemeden verilir. Bu nedenle, Türkiye'de gayrimenkul için bir bütçe seçeneği satın alırken, yalnızca oturma izni alacağınıza güvenebilirsiniz. Ve vatandaşlık belgelerinin genel olarak düzenlenmesi gerekecektir.

HABERLER