HAKKIMIZDA

Avsallar property olarak gayrimenkul sektöründe 20 yıldan uzun süredir elde ettiğimiz tecrübemizle satış öncesi ve satış sonrası müşterilerimizin ihtiyaçları doğrultusunda gösterdiğimiz kişiye ve talebe özel çözümlerle En doğru Gayrimenkul yatırımlarına odaklanıyoruz.

Yurtiçi ve yurtdışı alanda Antalya Alanya bölgesinde her türlü gayrimenkul arsa villa satışı satın alması kiralanması konusunda en uygun şekilde ve detaylı pazar araştırmaları yaparak modern ve yenilikçi bir anlayışla müşterilerimizin menfaatlerini en ön planda tutan yatırım tavsiyelerinde bulunup, cazip fırsatlar sunuyoruz.

Ekibimiz

Alanında deneyimli Almanca, İngilizce, Rusça, dillerine hakim gayrimenkul alım sürecinde her konuda sizlerle destek vermeye hazır genç, dinamik ve güler yüzlü kadromuzla Avsallar Property ekibi olarak hizmet vermekteyiz.

Hizmetlerimiz

Müşterilerimizi havaalanında karşılayarak, alım sürecinin tamamında vergi numarası ikamet izni elektrik su abonesi tapu devri ve benzeri tüm işlemleri hızlı ve güvenilir şekilde sonuçlandırmaktayız.

Misyon

Avsallar Property deneyimli ve güler yüzlü çalışanları ile satışını yaptığı gayrimenkullerde müşteri memnuniyetini en ön planda tutarak, kaliteli hizmetten ödün vermeyen misyonumuzla çalışmalarımıza tüm hızımızla devam etmekteyiz.

Vizyon

Alanya/Avsallar bölgesinde kurulan Avsallar Property yaptığı profesyonel uygulamaları ile sektöründe lider firmalardan biri olarak güvenilirliği esas alan prensipleri ile örnek olarak gösterilmeye devam etmeyi hedeflemektedir.